På återseende, Netflix

Netflix gratisperiod tog nyss slut, hur många avslutade sina abonnemang? 

Det är svårt att sätta fingret på det, men jag är inte riktigt nöjd med Netflix. Tjänsten som sådan och det låga fasta priset är det inget fel på. Problemen har varit få och smidigheten att ha tillgång till filmer på olika plattformar är precis det jag önskar mig.

Handlar det kanske om utbudet? Ja till stor del gör det nog det, även om jag inte sågar Netflix totalt på grund av antalet filmer/serier.

Kvalité då? Ja till viss del är det även detta jag väger in. Vissa filmer, oavsett vad det beror på, ser helt enkelt inte bra ut via streaming och nätet.

Jag hoppas att kunna komma tillbaka, redan om några månader, till en bättre och mer välfylld tjänst. Dock tvekar jag till att de olika aktörerna kommer att släppa material till varandra, och man kan inte prenumerera på alla tjänster som finns…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *