App: Facebook Camera

Facebook har precis släppt en helt ny App för iPhone som fokuserar helt på att dela Foto och bilder.

Det kanske inte är så konstigt att detta händer precis nu. Facebook köpte ju nyligen företaget och produkten ”Instagram” för en liten summa på ca 7 miljarder kronor (!!). Det är GALET mycket pengar, men det är faktiskt helst sant. Det var så mycket Facebook spenderade på att köpa Instagram. ”1 billion $”.

Vad är nu detta för app då ? Jo det är så att Facebook förmodligen vill få dig att använda just Facebook för att dela bilder och foton med dina vänner.

När du startar appen får du ett flöde från Facebook, som enbart visar bilder dina vänner laddat upp. Kort och gott, statusar, förfrågningar, spel och evenemang försvinner och allt som är kvar är ett galleri från dig och dina vänner. Låter det väldigt likt Instagram? Det är det.

Du kan även ladda upp bilder med appen och bilderna hamnar då snyggt och prydligt på din timeline i Facebook. Genomtänkt, enkelt och bra.

Kolla in denna videon här nedan för att få en snabb genomgång från ”the verge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *