Spotify – App

spotify appSpotify för iPhone är appen är alla Spotify användare…. nästan. Sanningen är att det är appen för alla betalande Spotify användare. Det krävs nämligen att du är premiumkund hos Spotify för att kunna köra musik genom appen. För mig som är premiumkund är det en av de bästa apparna för iPhone. Det fungerar precis som man vill att streama musiken, eller om man väljer att ladda ner den till telefonen och köra offline läge.

Söka artister eller låtar fungerar hur bra som helst. Du kan även lägga till musik och låtar till dina spellistor i iPhone, även om det är mer överskådligt i din dator. Det bästa med spellistorna är att de synkas med varandra. Det du ändrar på datorn, ändras även i iPhone appen.

Skall man ta upp något negativt så är det att man inte kan köra Spotify i bakgrunden, men det är inte appens fel, det är Apples fel.

Pris: Gratis! (Premium konto krävs)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *